۱۳۸۷ تیر ۲, یکشنبه

شیرینی آلمانی




این شیرینی ها رو در کلاسی شیرینی پزی ای که رفته بودم یاد گرفتم. نمی دونم تاریخچه اش چیه که این اسم رو براش گذاشتن. راستش مزه ی خارق العاده ای نداره یعنی بد نیست ها ولی فوق العاده هم نیست. کلا شیرینی هایی که با روغن صاف یا قنادی درست می شن طعم معمولی ای دارن ولی اگه توش از کره استفاده کنیم خیلی خوبه. من اینو با کره امتحان نکرده ام. از چیزی که در این شیرینی خوشم اومد اینه که می تونیم شکل های خوشگلی باهاش درست کنیم و بعد از پخت هم به همان خوبی می مونن. باید یه بار با کره امتحان کنم ببینم چطور میشه.

۱ نظر:

samin گفت...

پس طرز تهیه اش کو؟