۱۳۸۷ مرداد ۲۳, چهارشنبه

پیروک


این شیرینی از شیرینی های ارامنه است. من همیشه از قنادی اوریانت می خریدم و هنوز هم اگه بشه می خرم ولی وقتی نمیشه اونوقت باید خودت دست به کار بشی. مایه ی کیکیش از بقیه ی کیک ها کمی سفت تره و روش هم معمولا" مارمالاد می ریزن. البته مادر بزرگ من قیسی و کشمش رو چرخ می کرده و در کره تفت می داده (فکر می کنم شاید چند قاشق شکر هم می ریخته) و به جای مارمالاد می ریخت. بهتره مارمالادش هم مارمالاد زردآلو باشه. باید کمی از مایه کیک رو نگه داریم و آرد بهش اضافه کنیم تا خمیر کمی سفت تر بشه و بتونیم با دست شکل لوله ای بهش بدیم و روی کیک بذاریم. می تونیم روی این نوارها رو هم کمی مخلوط زرده و شیر بمالیم. اونوقت می تونین با چای بخورید و حالشو ببرید.

۶ نظر:

بانوی آشپزخانه گفت...

حالا من چیکار کنم که دلم خواست اینووووووووو؟! مرسی هیرسا جان تو چه همتی داری خانومی :)

مطبخ شیما گفت...

سلام هیرسا جون
این خیلی عالیه و قیافش هم خیلی خوشگل و خیلی هم هوس انگیزه
نوش جونت بشه عزیزم
راستی بابا سس سفید هم ممنون که برام توضیح دادی کلی کیف کردم دستت درد نکنه

رنگین کمان گفت...

سلام هیرسا جون
وای خدا جون چه چیز معرکه ای درست کردی من همیشه تو درست کردن کیک و شیرینی تنبلم ولی هر وقت تو وبلاگت این چیزای خوشمزه رو میبینم بد جور هوایی می شم
خوش به حال اهالی خونه که همچین کدبانوی با سلیقه ای دارن.
در ضمن هیرسا جون ترش شامی مایه ش همون مایه کتلته که بعد از سرخ کردن تو سس میندازن.
شاد و سلامت باشی عزیزم.

سرآشپزان گفت...

سلام بر دوست عزیز
تشکر از حضور شما
به علت شرکت در امتحانات فعلا در خدمتتان نخواهیم بود انشاء الله حدود یک ماه دیگر باز به صورت فعال خواهیم بود و برای جبران مافات روزانه 2 آپ خواهیم داشت.
همیشه موفق باشید[گل][گل]

من گفت...

سلام
من عاشقش هستم ممنون که توضیح دادی

بانوی آشپزخانه گفت...

مرسی عزیزم از لطفت :)حتما حتما مزاحمت می شم برا خیلی چیزایی که بلد نیستم بوووس :*