۱۳۸۷ مهر ۳, چهارشنبه

نان اتریشی



تا حالا تو خونه نون پختین؟ یه بار امتحان کنین. وقتی بوی نون می پیچه تو خونه نمی دونین چه احساس گرما و خوبی به آدم دست می ده. این نون ها توش مخلوطی از مارمالاد و گردو هست. جذابیتش تو اینه که می تونین به شکل های مختلف دربیاریدش و مدت ها می شه باهاش خمیر بازی کرد. برای عصرونه ی بچه ها خیلی خوبه. اول حسابی یه دور با نون حرف می زنن و بازی می کنن و بعد هم نوش جان می کنن. مهم ترین چیز برای درست کردن نون اینه که خمیر خوب ور بیاد و خوب هم ورز داده بشه. برای چسبوندن قسمت ها ی مختلف به هم می تونین از آب یا شیر استفاده کنین. برای تزیین روش هم از آیسینگ استفاده کردم. یادتون باشه موقع پخت یه ظرف آب باید کف فر بگذاریم.

۶ نظر:

ناشناس گفت...

salam khyli sayte bahali vali man harche migardam dasur tahye ra pyda nmikonam mersi az jaba

مطبخ شیما گفت...

سلام هیرسا جون
تو که با این عکسها مارو از بین بردی خانومی
واقعا هنرمندی اینو جدا میگم
ایشالا همیشه موفق و پیروز باشی عزیزم

قاشق چوبی گفت...

سلام هیرسا جان...خوشحالم که با وبلاگت اشنا شدم...ولی منم هرچی می گردم دستورهارو پیدا نمیکنم...میشه راهنماییم کنی؟ من شما رو لینک می کنم ...شما هم اگه خواستید منو با اسم قاشق چوبی لینک کنید...در ضمن شاید لازم نباشه بگم...ولی عکس ها رو خودم نگرفتم...موفق باشی

سرآشپزان گفت...

سلام هیرسا عزیز
امیدواریم شما هم همیشه خوب و خوش باشید
ممنونیم از حضورتان
همیشه موفق باشید[گل]

ناشناس گفت...

khahesh mikonam dastu ra bede chon vaghan man ghasidam

ناشناس گفت...

man ghashidam dastur ra bede khahesh mikonam