۱۳۸۷ مهر ۸, دوشنبه

کشک بادمجون


از غذاهای بسیار لذیذ و محبوب من. راستش من این غذا رو یه خرده عجیب درست می کنم. نمی دونم اسمشو چی بذارم. توش عدس پخته و له شده می ریزم، بدون گوشت. بادمجونش سرخ شده است. آخه تا جایی که من می دونم کشک بادمجون رو با بادمجون سرخ شده و کشک درست می کنن، بدون هیچ چیز اضافه و حلیم بادمجون رو با گوشت، بادمجون کبابی، و یکی از حبوبات (عدس یا لوبیا سفید که با عدس تیره تر و با لوبیا سفید روشن تر می شه) درست می کنن. حالا این یه ترکیبیه از این دو. عدس خیلی مفیده و این کارو می کنم که غذامون مفید تر بشه. به خدا خوشمزه هم می شه. این غذا جزو غذاهای پرطرفداره و برای پیکنیک هم راحته چون سردش هم خوبه.

۴ نظر:

مطبخ شیما گفت...

سلام هیرسا جون
خیلی عکس زیبا و هوس انگیزی هستش مثل همیشه خانومی دست گلت درد نکنه
من هم همیشه داخل کشک بادمجان عدس میریزم به نظر من خوشمزه ترش هم میکنه و مفید ترم هم میشه

سرآشپزان گفت...

سلام هیرسا عزیز
ممنونیم از حسن تظرتان
بله گل کلم سوخاری هم خیلی خوشمزه و عالیه
به امید خدا در پست های بعدیطرز تهیه انواع دیگر آن را آموزش خواهیم داد.
همیشه موفق باشید. [گل]

بانوی آشپزخانه گفت...

سلام بر دوست عزیز خودم...خوبی خانومی؟ خوشحالم که می بینم تند تند آپ می کنی و چراغ مطبخت همیشه روشنه ....بووووووس

رویا گفت...

سلام چه وبلاگ جالبی
چقدر ایدههای متنوع.واقعآ لذت بردم .با اجازه من شما را لینک کردم .می خوام باز هم بهتون سر بزنم.