۱۳۸۸ مهر ۲۸, سه‌شنبه

کیک یزدی


اینو از رو دستور کتاب آشپزی خانم رزا منتظمی درست کردم و خیلی خوشم اومد. تو دستورش جوش شیرین داشت و من از مقداری که گفته بود کمتر ریختم. این دفعه می خوام بدون جوش شیرین درست کنم و ببینم به همین خوشگلی و پوکی می شه یا نه و حتما" نتییجه رو اینجا براتون می ذارم. جوش شیرین هم خواص غذایی رو کم می کنه و هم خمیر رو کمی تیره می کنه.
در ضمن من تو موادم هل کوبیده هم اضافه کردم که خیلی خوب شد یعنی بو و طعم سنتی می گیره. اگر خواستید می تونید روش کمی پودر پسته و یا کنجد بپاشید و بعد در فر بگذارید که خوشگل تر هم بشه.

۲ نظر:

امين گفت...

با سلام خدمت شما دوستان عزیز

وبلاگ شما شاید بزرگترین وبلاگ آشپزی به معنای واقعی باشد.
بنده با اجازه شما تمامی مطالب مربوط به آشپزی را در سایتم قرار دادم.
در اصل می خواستم از شما دعوت کنم که با هم همکاری دوستانه داشته باشیم.
سایت من به آدرس www.groohashpazi.ir قابل مشاهده مي باشد.
در صورت تمايل مي توانيم اين سايت را به صورت چند مديريتي اداره كنيم. يعني هر كسي خود مدير مستقل باشد.
حتما تا به حال فهميدين كه سيستم بلاگر ضعيفترين سيستم وبلاگنويسي است. اميدوارم به دعوت من جواب مثبت بدين تا تنها مرجع همه ايرانيان جهت آشپزي سايت فوق باشد.
در ضمن اين سايت داراي 30 آدرس ديگر نيز مي باشد كه از جهت موتورهاي جستجو موضوعي فوق العاده است.
باز هم اميدوارم كه با هم باشيم.
با تشكر

Hirsa گفت...

امین عزیز، بسیار لطف دارید به این وبلاگ. راستش من خیلی تفریحی این کار و می کنم و چون فرصت مافی ندارم نمی تونم با شما همکاری کنم. در ضمن وبسایت شما رو دیدم و براتون آرزوی موفقیت بسیار زاید دارم. به هر حال هر وقت کمکی از دست من بر میومد حتما" خبرم کنید. خوشحال می شک کاری بتونم انجام بدم.