۱۳۸۸ دی ۳۰, چهارشنبه

جوجه کباب با سس




این غذای ابتکاری رو یکی از روزایی که نمی دوستم چی درست کنم و از غذاهای تکراری هم خسته شده بودم درست کردم. سینه مرغ داشتم و اندازه ی کبابی تکه کردم. بهش پیاز خرد شده، نمک، فلفل، و یه قاشق غذا خوری ماست زدم و گذاشتم یه دو ساعتی موند. مرغ ها رو زدم به سیخ چوبی و ماهی تابه ی چدنی رو گذاشتم رو گاز تا گرم بشه. موقع سیخ زدن تکه های مرغ دقت کردم تا پیاز خرد شده ی کم تری بهش بچسبه تا نسوزه. سیخ های مرغ رو گذاشتم تو تابه و یه طرف که پخت برگردوندم و اون طرفش هم پخت. در این فاصله تا هر دو طرف مرغ ها بپزن پیاز خرد شده ای که مال مرغ بود و توش ماست هم داشت ریختم تو یه قابلمه و کمی هم کره ریختم و سرش هم گذاشتم که به این ترتیب هم تفت بدم و هم پیاز ها بپزن. کمی رب زدم و زعفران آب کرده و گذاشتم رو شعله ی کم تا تفت بخوره. اگه می خواین آبکی تر باشه اب بیشتری بریزید توش. وقتی مرغ ها پختن می ذاریم تو این سس. رو شعله ی کم کمی در سس می مونه تا یه مقدار جذبش کنه. ما با برنج خوردیم ولی فکر کنم با سبزیجات و پوره هم خوب بشه. خیلی خوب شده بود. امیدوارم شما هم خوشتون بیاد.



۳ نظر:

آشپز20 گفت...

سلام خیلی خوشمزه به نظر میاد حتما هم همینطوره آپ کردی خبرمون کن بیام یه ناخنکی بزنم

بهار گفت...

عالی بود :)

ناشناس گفت...

سلام هیرسا جون
خوشحالم که برگشتی بازهم منتظر دستورای خوبت هستم