tag:blogger.com,1999:blog-8118470873472976533.post2526900232692773108..comments2022-03-26T22:43:15.692-07:00Comments on آشپزی خانگی: تارت سیبHirsahttp://www.blogger.com/profile/06281197879423544941noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-8118470873472976533.post-50633488569451839952008-07-18T14:15:00.000-07:002008-07-18T14:15:00.000-07:00سلام خواهش می کنیمشما هم همیشه موفق باشید[گل][گل]سلام <BR/>خواهش می کنیم<BR/>شما هم همیشه موفق باشید[گل][گل]Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8118470873472976533.post-44549783053729402812008-07-17T21:16:00.000-07:002008-07-17T21:16:00.000-07:00سلام هیرسا عزیزممنونیم از نظر شمادقیقا درست فرمودی...سلام هیرسا عزیز<BR/>ممنونیم از نظر شما<BR/><BR/>دقیقا درست فرمودید، علت زمان ندادن برای پخت سیب بستگی دارد به نوع سیب و حتی منطقه ای که سیب در آن پرورش می یابد.<BR/>برای پخت سریع و صرفه جویی در انرژی می توانید سیب ها را خرد یا حلقه حلقه کنید و یا در مایکروفر بپزید.<BR/>حتی می توانیدمثل ما از سیب هایی که خیلی سریع نرم می شود، استفاده کنید.<BR/>Boskoop/ Elstar / Jonagold<BR/>سیب هایی هستند که خیلی زود نرم می شوند. اگر از این سیب ها برایتان مقدور بود تهیه کنید به مدت 15-20 دقیقه در 200 درجه سانتیگراد برای پخت کافی است.<BR/><BR/>همیشه موفق باشید[گل][گل]Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8118470873472976533.post-55282580470867558102008-07-15T03:35:00.000-07:002008-07-15T03:35:00.000-07:00چه تارت خوشگلی درست کردی ای ول حالا تکلیف من چیه ک...چه تارت خوشگلی درست کردی ای ول حالا تکلیف من چیه که هوس کردم یه برش از این تارت سیب بخورم؟<BR/>دستت درد نکنه.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8118470873472976533.post-22693299576930392812008-07-14T03:40:00.000-07:002008-07-14T03:40:00.000-07:00سلام دوست عزیزخیلی ممنون که به ما سرزدید خوشحالمون...سلام دوست عزیز<BR/>خیلی ممنون که به ما سرزدید خوشحالمون کردید.<BR/>سایت خیلی عالی دارید موفق و پیروز باشید.<BR/>اگر موافق باشید من شما را لینک کنمAnonymousnoreply@blogger.com