دستور این کیک رو به نام باقلوای هندی از یک مجله ی آشپزی برداشتم. تو اینترنت هرچی گشتم باقلوای هندی با این ترکیب رو پیدا نکردم. همه شون یه جورایی شبیه باقلوای معمولی هست که درست می کنیم. این دستور با اون ها فرق داره. در واقع کیکی هست که تویش یک جور مغز داره، می تونه پسته، بادام یا گردو باشه و خمیرش کمی سفت تر از کیک های معمولیه. بعد از پخت لوزی بریدم و شربت روش ریختم. خوشمزه بود ولی باقلوا نیست!!
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
۲ نظر:
salam EY KHODA MALUME TARZE TAHYE KOST RAHNAMAIY KONID MANOOOOOOOO
سلام دوست عزیز
منهم مثل شما آشپزی را دوست دارم . وبلاگ زیبا و پر محتوایی دارید .به وبلاگ من سری بزنید در صورت تمایل تبادل لینک داشته باشیم
ارسال یک نظر