دستور های متفاوتی برای پیراشکی هست و هر کسی هم پیراشکی رو یه جور دوست داره. بعضی ها با خمیر نازک و بعضی با خمیر کلفت. پیراشکی اصلا" غذای روسی هست و تو خونه ی بیشتر روس ها پیدا می شه. همراه سوپ خورده می شه، البته اگه محتویاتش برای غذا باشه. خمیرش هم به همین کلفتی توی عکس و شاید هم یه هوا بیشتر باشه. اگر بخواهیم داخلش گوشت بذاریم باید گوشت چرخ کرده رو با پیاز سرخ کنیم و بعد از اینکه حاضر شد داخلش تخم مرغ پخته خرد شده و جعفری خرد شده بریزیم. برای اینکه پیراشکی سیب زمینی درست کنیم سیب زمینی رو می پزیم و له می کنیم(مثل پوره) با پیاز داغ و کمی روغن مایع مخلوط می کنیم. چیزی که در مورد این دو نوع بالا خیلی مهمه اینه که نمک و فلفل مواد باید حسابی باشه. اگر هم بخوایم شیرینش کنیم که می تونیم داخلش مربا بریزیم و معمولا" خود روس ها بیشتر طرفدار مربای آلبالو هستن.
الآن که دیگه همه جور پیراشکی پیدا می شه و کم کم دیگه سمبوسه رو هم به جای پیراشکی به مردم می ندازن!
۲ نظر:
سلام هیرسا جان
دلم خواست بد جور ،خیلی خیلی عالی بود مرسی گلمممممممممم
سلام خیلی خوشمزه به نظر میرسه میشه لطف کنی طرز تهییه شو برام میل کنی
bamzy_0098@yahoo.com
ارسال یک نظر