همه ی کسانی که اهل شیرینی پزی هستند حتما" حداقل یه دستور از کیک سیب دارن. کیک سیب هم لذیذه و هم مفید. این کیک یک لایه سیب روش داره. یعنی اول مایه ی کیک هست، بعد یه لایه سیب ورقه شده و بعد مخلوط آرد و شکر و دارچین و کره روش می پاشیم. دستور این کیک رو از اینجا برداشتم. همون جوری که در این لینک می بینید دستور اولیه با میوه ای به نام blueberry درست شده اما سازنده اش گفته که با میوه های دیگه مثل سیب و هلو هم می شه درستش کرد. من دفعه ی اول با blueberry درستش کردم که خیلی خوشم اومد و این دفعه با سیب درست کردم که باز هم خوشم اومد. این سایتی که لینکش رو گذاشتم خیلی شیرینی ها و کیک های خوبی داره. امیدوارم که استفاده کنید و خوب هم در بیاد.
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
۵ نظر:
سلام از قيافه كيك معلومه خيلي خوشمزه شده
ممنون بابت معرفي سايت
سلام
یه سوال دارم .میشه بگید بلوبری در ایران به چه نامی خونده میشه و در کجا تکثیر پیدا میکنه؟
ممنونم
سلام
سيب ها را قاچ زديد و روي خمير كيك گذاشتيد يا رنده كرديد؟
زهره جان سیب ها رو باریک بریدم و گذاشتم رو کیک. در حدی بود مقدارش که سطح کیک رو پوشوند و فقط یه لایه بود.
راستش من هم نمس دونم فارسی اش چی می شه. شرمنده.
ارسال یک نظر