۱۳۸۸ دی ۲۵, جمعه

اسپاگتی با سس اسفناج




پسر من جدیدا" اسفناج خور شده و من هم از ذوقم همه اش سعی می کنم با اسفناج نو آوری کنم. اول از همه بگم که طبق معمول همیشه میزان مواد رو ندارم. من می گم و شما هم چشمی درست کنید. اسفناج یخ زده رو با کارد چند تکه کردم. پیاز خرد کردم و تفت دادم، سیر هم توش خرد کردم. اسفناج رو اضافه کردم و گذاشتم آب اسفناج کمی بره. قارچ را خرد کردم و اون رو هم اضافه کردم. از اونجایی که فارچ هم آب می اندازه صبر کردم تا آب هر دو بره و بعد ژامبون خرد شده رو اضافه کردم، هم زدم، نمک و فلفل و جوز هندی هم ریختم و هم زدم. کمی خامه ریختم روش و خیلی زود خاموش کردم.
وقتی دارین همه ی این کارا رو می کنید باید حواستن باشه که به موقع اسپاکتی رو هم آماده کنید که وقتی سس تون آماده می شه یه دفعه سرو کنید. روش هم پنیر پارمزان ریختم.

هیچ نظری موجود نیست: