این کیک بهترین چاره برای موزهای خیلی رسیده و سیاه شده است. البته می شه باهاشون شیر موز هم درست کرد. راستش تو خونه ی ما موز سیاه زیاد پیدا می شه مخصوصا" وقتی که هوا هم رو به گرمی می ره. من خودم زیاد موز نمی خورم. یعنی نمی طلبه دیگه. ولی کیکش رو دوست دارم. موز، بو و طعم خاصی به این کیک می ده. این کیک هم با ادویه اش خوبه و هم بدون ادویه. یه بار من بدون ادویه درستش کردم و فقط کمی وانیل داشت. هر کسی خورد فکر کرد باید چیز دیگه ای غیر از موز هم داشته باشه. تنوع این کیک هم که دیگه با سلیقه ی خودتونه. با دارچین، گردوی چرخ شده، و کاکائو من امتحان کردم و هر سه خوب شده. تو این دو تا عکس اونی که رنگش روشن تره بدون کاکائو و اونی که تیره است با کاکائوست. می تونید مایه همین کیک رو تو قالب های مافین هم بریزید و رویش یه حلقه موز بگذارید.
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
۶ نظر:
سلام هیرسا جون
به به خیلی عالی و خوشگل شده
دستت درد نکنه عزیزم
حتما درستش میکنم
خانوم خانوما که انقدر با سلیقه ای تو رو خدا فکر مای بی هنرم باش دیگه :((
میشه خواهش کنم دستورای کیک ها و غذاهایی رو که درست می کنیو لطف کنی بزاری
ببین الان من دلم از این کیک می خواد ولی بلد نیستم چطوری درست میشه:(
ممنون عزیزم
وبت خوشمزستتتتتتتت
سلام هیرسا جان ببینم تو با این کیکها و شیرینی های خوشمزه قصد کشتن ما رو داری؟
وای خدا دلم غش و ضعف رفت وقتی این کیک موز رو دیدم D: این کیک با شیر چه حالی میده
دستت درد نکنه عزیزم
سلام هیرسا جان ببینم تو با این کیکها و شیرینی های خوشمزه قصد کشتن ما رو داری؟
وای خدا دلم غش و ضعف رفت وقتی این کیک موز رو دیدم D: این کیک با شیر چه حالی میده
دستت درد نکنه عزیزم
salam dastoor ghazaha ya shiiniha ra koja mizari _? man ke faghat ax mibinam
خیلی خوشمزه به نظر میاد.کاش از اول توضیح داده بودی چجوری پختی.
ارسال یک نظر