۱۳۸۷ مهر ۱۲, جمعه

گاتا



همه می دونین که یه جور شیرینی یا بهتره بگم نون ارمنی است و در بیشتر قنادی های ارمنی و غیر ارمنی پیدا می شه منتها طعم همه شون یکی نیست. بهترینش رو قنادی اوریانت در تهران داره (به نظر من). با قهوه عالیه! همیشه دوست داشتم تو خونه اینو درست کنم ولی دستور هایی که ازش پیدا می کردم نتیجه اش یه چیز سفت بدی در می اومد که اصلا" به خودش شباهت نداشت. اینو از تو مجله ی هنر آشپزی شماره ی 47 برداشتم که خانم ژانت طوروسیان آموزش داده بودن. خیلی خوب شد. بسیار نرم و خوش طعم شد. توی دستورش هم اومده که نباید بیشتر از 30 تا 35 دقیقه بذارید تو فر بمونه چون سفت می شه. من هم مثل یه دختر خوب به حرفشون گوش کردم. به شما هم توصیه می کنم گوش کنید. فقط تو درست کردن خمیر، بعد از اضافه کردن کل آرد، خمیر من کمی شل بود که چشمی و البته کم کم مقداری آرد اضافه کردم تا شکل خمیر به خودش گرفت. اگه این کاره هستین حتما" امتحانش کنید.

۳۳ نظر:

ناشناس گفت...

سلام هیرسا عزیزم
واقعا خیلی کدبانویی
عکسش که خیلی خوشمزه است مثل خودش
دستت درد نکنه خانومی
ما هم از این شیرینی خوشمزه یکی از دوستانمان که ارمنی هست درست میکنه از اونجایی که من خیلی دوست دارم همیشه برای ما میاره
ای کاش طرز تهیه آن را هم میگذاشتی

ناشناس گفت...

هیرسای عزیز من هی میام اینجا و می بینم اینجا پر از چیزای خوشمزه سخت سخته[چشمک] دستت درد نکنه حسابی [بوسه]

Hirsa گفت...

شیما جون از اونجایی که این دستور مال مجله ی هنر آشپزی هست نمی تونم تو وبلاگم بذارمش. برات ایمیل می کنم. هر وقت درست کردی خبرشو بهم بده. می خوام ببینم مال من شانسی خوب شد یا دستورش خوبه.

ناشناس گفت...

سلام هیرسا جونم
دست درد نکنه خیلی گلی به خدا
ممنون ازت
اگر ایران بودم حتما این مجله را تهیه میکردم ولی حیف که نیستم
خیلی دنبال دستورش گشتم ولی پیدا نکردم
خیلی لطف بزرگی میکنی
آخه من خیلی این شیرینی را دوست دارم.
البته فکر نکنم به خوبی مال تو بشه

ناشناس گفت...

سلام هیرسا نازنینم
ایمیلت به دسیم رسید و خیلی کیف کردم
باز هم از تو دوست مهربان و عزیز تشکر میکنم به خاطر لطفی که کردی.
واقعا که خیلی گلی خانومی.

ناشناس گفت...

سلام هیرسا جان
باز هم من شرمنده به خدا
یک سوال داشتم
برای دستوری که به من دادی یکیش نوشته شده طرز پیچیدن نازک یکی دیگر نوشته شده طرز تهیه گاتا
باید هر دوی آنها را درست کرد یا میشه یکیشون را درست کرد.

ناشناس گفت...

هیرسا جونم خیلی گلی به خدا که جواب سوالهای من را میدهی
باز هم ازت ممنونم

ناشناس گفت...

سلام. می‌شه لطفاً دستور تهیه‌ی این گاتا رو برای من ایمیل کنید؟ من کشته‌مرده‌ی گاتا هستم اما بلد نیستم خودم درستش کنم. و واقعاً گاتای همه جا هم خوب و خوشمزه نیست. اما این به قیافه‌ش میاد که خیلی خوشمزه باشه.
ایمیلم اینه:
setylite@yahoo.com
مرسی.

ناشناس گفت...

salam aziz man parinaz az canada hastam weblog jalebi dari manam recipe gata ra mikhastam mishe baram email konid plz thx.
parinaz_ko@yahoo.com

ناشناس گفت...

hirsa jaan salaam
az in yeki natoonestam begzaram midooni ke gata kheili doost daaram, mishe lotf koni va dastooresh ro baraam befresti shaayad eshghe gata man ro ham dar ghorbat be shirinipazi tashvigh kone

ناشناس گفت...

سلام به نظر خیلی خوشمزه میاد اگه دستورش رو بزاری خیلی خوبه . اگه برات ممکنه به میلم دستورش رو بفرست
bamzy_0098@yahoo.com

ناشناس گفت...

salam
mishe baraye manam dasturesho email koni?
sudabeebrahimi1360@yahoo.com

shohreh گفت...

mishe tarze tahie gata ro baraye man ham send konin.mamnoon

ناشناس گفت...

salam .man ashegh gata hastam. momkene dastoresh ra email konid ? mamnon misham emial man afarin990@yahoo.com

ناشناس گفت...

سلام به این شیرینی نازک هم میگن من که خیلی این شیرینی رو دوست دارم و خیلی دنبال دستور پخت اون میگردم خیلی ممنون میشم اگه نحوه پخت رو بمن یادبدین ممنونم

ناشناس گفت...

ایمیل من sasan_khorami@yahoo.com

ناشناس گفت...

سلام به این شیرینی نازک هم میگن من که خیلی این شیرینی رو دوست دارم و خیلی دنبال دستور پخت اون میگردم خیلی ممنون میشم اگه نحوه پخت رو بمن یادبدین ممنونم

ناشناس گفت...

سلام. می‌شه لطفاً دستور تهیه‌ی این گاتا رو برای من ایمیل کنید؟
nadia_asad@yahoo.com

ناشناس گفت...

salam aziz man parinaz az canada hastam hanoz montazeram ke recipe gatta ra baram send konid plz email man:parinaz_ko@yahoo.com

ناشناس گفت...

خانم خانوما مثل اينكه دادن اين دستور به شيماي عزيز باعت شد همه دلشون بخواد براي اونا هم اين دستور رو بفرستي از جمله خود من!!لطفا دستورش رو براي منم بفرست ....
با تشكر فراوان زهره
z_s 1379@yahoo.com

ناشناس گفت...

من عاشق گاتا بودم الآن فکر کنم خیلی وقته نخوردم. شاید 5 ، 6 سال بشه. مرسی

ناشناس گفت...

جهت پرسش و پاسخ در باره آشپزي و شيريني پزي مي توانيد به وب سايت مجله هنر آشپزي و نيز تالار گفتگوي مجله هنر آشپزي به آدرس هاي زير مراجعه كنيد:
www.HonarAshpazi.ir
www.hAshpazi.ir

Unknown گفت...

سلام هیرسا عزیزم
من خیلی دوست دارم شیرینی های که ذرست میکنی همیشه تنوع هست تو کارات مرسی .
عزیزم من هر دفعه که خواستم نازک درست کنم خوب نشده .الان هم من تهران نیستم که مجله هنر آشپزی رو بخرم اگه ممکنه برات برام ایمیل کنی دستورش و متشکر میشم .
آدرس ایمیل :ani_lucky2002@yahoo.com

Unknown گفت...

سلام هیرسا عزیزم
من خیلی دوست دارم شیرینی های که ذرست میکنی همیشه تنوع هست تو کارات مرسی .
عزیزم من هر دفعه که خواستم نازک درست کنم خوب نشده .الان هم من تهران نیستم که مجله هنر آشپزی رو بخرم اگه ممکنه برات برام ایمیل کنی دستورش و متشکر میشم .
آدرس ایمیل :ani_lucky2002@yahoo.com

ناشناس گفت...

salam
mamnoon az site va idehaye khoobetoon.mishe dastoore gata ro baram email konid.

ناشناس گفت...

salam mishe dastooresh ro baraye man ham befestid.mamnoon misham.
htajiani@gmail.com

mania گفت...

سلام من به طور اتفاقی‌ بلاگ شما رو پیدا کردم و بلگتون خیلی‌ جالب ،مرسی‌

می‌خواستم اگه می‌شه لطفا دستور گاتا رو برای من بفرستید ،خیلی‌ ممنوم میشم ،مدتهاست که دنبالش می‌گردم و نتونستم هم اون مجله یی که شما آدرس دادید پیدا کنم ،بازم مرسی‌

این هم آدرس من :mania.82@hotmail.com

mania گفت...

سلام من به طور اتفاقی‌ بلاگ شما رو پیدا کردم و بلگتون خیلی‌ جالب ،مرسی‌

می‌خواستم اگه می‌شه لطفا دستور گاتا رو برای من بفرستید ،خیلی‌ ممنوم میشم ،مدتهاست که دنبالش می‌گردم و نتونستم هم اون مجله یی که شما آدرس دادید پیدا کنم ،بازم مرسی‌

این هم آدرس من : mania.82@hotmail.com

nikki گفت...

سلام هیرسا، وبلاگ قشنگى داريد من اتفاقى باش آشنا شدم.
ميتونيد لطف كنيد دستور گاتا را برام بفرستيد.
مرسى شاد باشيد

pennpaal@yahoo.com

delaram گفت...

سلام ، ميشه دستورشو براي منم بدين ، آدرس من هست deli262000@yahoo.com مطالبتون خيلي جالبن

Unknown گفت...

سلام من مهناز هستم از آمریکا، میشه خواهش کنم دستور گاتا را برایم ایمیل کنید؟ خیلی ممنونتون میشم

Unknown گفت...

سلام خواهش میکنم دستور گاتا رابه من هم بدهید ، ممنون میشم
آدرس من هست: continue2012@yahoo.com

faranak گفت...

salam khanoom. cheh webloge ghashangi dari? misheh baraee man ham dastoore gata ra email koni? khailimamnoonet misham.emaile man hast : faranak4306@yahoo.com