از غذاهای بسیار لذیذ و محبوب من. راستش من این غذا رو یه خرده عجیب درست می کنم. نمی دونم اسمشو چی بذارم. توش عدس پخته و له شده می ریزم، بدون گوشت. بادمجونش سرخ شده است. آخه تا جایی که من می دونم کشک بادمجون رو با بادمجون سرخ شده و کشک درست می کنن، بدون هیچ چیز اضافه و حلیم بادمجون رو با گوشت، بادمجون کبابی، و یکی از حبوبات (عدس یا لوبیا سفید که با عدس تیره تر و با لوبیا سفید روشن تر می شه) درست می کنن. حالا این یه ترکیبیه از این دو. عدس خیلی مفیده و این کارو می کنم که غذامون مفید تر بشه. به خدا خوشمزه هم می شه. این غذا جزو غذاهای پرطرفداره و برای پیکنیک هم راحته چون سردش هم خوبه.
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
۴ نظر:
سلام هیرسا جون
خیلی عکس زیبا و هوس انگیزی هستش مثل همیشه خانومی دست گلت درد نکنه
من هم همیشه داخل کشک بادمجان عدس میریزم به نظر من خوشمزه ترش هم میکنه و مفید ترم هم میشه
سلام هیرسا عزیز
ممنونیم از حسن تظرتان
بله گل کلم سوخاری هم خیلی خوشمزه و عالیه
به امید خدا در پست های بعدیطرز تهیه انواع دیگر آن را آموزش خواهیم داد.
همیشه موفق باشید. [گل]
سلام بر دوست عزیز خودم...خوبی خانومی؟ خوشحالم که می بینم تند تند آپ می کنی و چراغ مطبخت همیشه روشنه ....بووووووس
سلام چه وبلاگ جالبی
چقدر ایدههای متنوع.واقعآ لذت بردم .با اجازه من شما را لینک کردم .می خوام باز هم بهتون سر بزنم.
ارسال یک نظر