من که تا حالا با کسی برخورد نکردم که بگه این غذا رو دوست نداره مگر اینکه کلا" بادمجون بهش نسازه یا دوست نداشته باشه. همه می دونن که این غذا گیلانیه ولی در همه جای ایران پرطرفداره و خورده می شه. الآن هم که فصل بادمجونه بخصوص بادمجون های محلی گیلان که برای این غذا حرف نداره.
یکی از مهم ترین نکات این غذا کبابی بودن بادمجونه. وقتی بادمجون رو روی گاز یا به هر طریق دیگه کباب می کنیم اون بوی دود آتیش و زغال رو نمی ده و این بوی دود، به نظر من، نکته ی مهمی در طعم این غذاست. متاسفانه کبابی کردن روی آتیش کار ساده ای نیست و همه ترجیح می دن روی گاز قال قضیه رو بکنن. برای این کار می تونین تابه ای رو که زیاد ازش استفاده نمی کنین و در واقع زیاد به درد بخورتون نیست برای این کار بگذارین. بادمجون ها رو بعد از شستن توش بچینین و روی شعله گاز بزارین. در تابه رو هم بگذارید. کمی که موند و نرم شد بادمجون ها رو برگردونین. بعدش رو هم که همه تون بلدید.
بعضی ها هم کار خیلی بدی که با این غذا می کنن اینه که بهش رب می زنن ولی در اصل باید گوجه فرنگی ریز شده توش ریخت و یا آب گوجه فرنگی. به نظر من مقدار سیر، نوع بادمجون و مدل کبابی کردن و گوجه فرنگی سه نکته ی مهم در خوشمزه تر شدن این غذا هستن.
یکی از مهم ترین نکات این غذا کبابی بودن بادمجونه. وقتی بادمجون رو روی گاز یا به هر طریق دیگه کباب می کنیم اون بوی دود آتیش و زغال رو نمی ده و این بوی دود، به نظر من، نکته ی مهمی در طعم این غذاست. متاسفانه کبابی کردن روی آتیش کار ساده ای نیست و همه ترجیح می دن روی گاز قال قضیه رو بکنن. برای این کار می تونین تابه ای رو که زیاد ازش استفاده نمی کنین و در واقع زیاد به درد بخورتون نیست برای این کار بگذارین. بادمجون ها رو بعد از شستن توش بچینین و روی شعله گاز بزارین. در تابه رو هم بگذارید. کمی که موند و نرم شد بادمجون ها رو برگردونین. بعدش رو هم که همه تون بلدید.
بعضی ها هم کار خیلی بدی که با این غذا می کنن اینه که بهش رب می زنن ولی در اصل باید گوجه فرنگی ریز شده توش ریخت و یا آب گوجه فرنگی. به نظر من مقدار سیر، نوع بادمجون و مدل کبابی کردن و گوجه فرنگی سه نکته ی مهم در خوشمزه تر شدن این غذا هستن.
۶ نظر:
سلام هیرسا جون
من خیلی میرزا قاسمی دوست دارم چه عکس خوشمزه ای الان میخورمش
نکاتی که نوشته ای کاملا عالی بود من کلی استفاده کردم.دستت دردر نکنه
همیشه موفق و پیروز باشی.
سلام
همیشه موفق باشید[گل][گل]
سلام هیرسا جون
ممنون از حضورت
هیرسا عزیزم دانه های شکر نیست نارگیل پودر شده هستش که من رویش را با آن تزیین کردم.
سلام هیرسا عزیز
ممنونیم از حضورت، چشم در اولین فرصت براتون نوشیدنی خواهم گذاشت.
پیش تر نوشیدنی گذاشتیم و خواستیم مدون ادامه بدیم اما عزیزان از ما غذا خواستن.
بعد از پیاز سوخازی به احترام خواسته شماحتما نوشیدنی خواهیم گذاشت.
البته دوستانی که دسر خواستند و ماری عزیز، تارت یادمون نرفته...
همیشه موفق باشید[گل][گل]
سلام هیرسا جان تی احوال خوب ایسه؟
تی دست درد نوکونه چه میرزا قاسمی چکودی.
ای وای ببخشید من یه کم جو گیر شدم این میرزا قاسمی بدجوری من تو حس و هوای گیلان خودمون برد.
دستت درد نکنه خانومی.
سلام هیرسا عزیز
ممنون ار محبت شما
کاری نکردیم خواهر گل مون امیدواریم با این پست خوشحال شده باشید
ما هم برای شما و همه عزیزان آرزوی بهترین ها رو داریم
همیشه موفق باشید[گل][گل]
ارسال یک نظر