۱۳۸۷ شهریور ۱۸, دوشنبه

برانی بادمجان



یکی از لذیذترین خوردنی های ایرانیه. به نظر من مهمه که حتما" بادمجونش کبابی باشه. باید با ماست چکیده درست بشه وگرنه آب می ندازه و خیلی بد می شه. من توش کمی سبزی معطر تازه ی ساطوری شده هم می ریزم و ترجیحا" با ماست و موسیر درست می کنم. میشه کمی هم خامه بهش زد. اون سبزی که گفتم خیلی خوشمزه ترش می کنه. راستش من تازه گی ها این کارو می کنم و همیشه بدون سبزی ما درست می کردیم. فکر کردم به شما هم بگم که اگه تا الان امتحان نکردین یه امتحانی بکنین. ضرر نمی کنین.

۱ نظر:

ناشناس گفت...

سلام عزيزم سايت فوق العيده اي داره مخصوصاعكس هاي زيبايي داره امي اگه ميشه بيشتر توضيح بده و در مورد طرز تهيه اش هم واسمون بگو
ممنون