۱۳۸۷ بهمن ۱۶, چهارشنبه

پیراشکی




دستور های متفاوتی برای پیراشکی هست و هر کسی هم پیراشکی رو یه جور دوست داره. بعضی ها با خمیر نازک و بعضی با خمیر کلفت. پیراشکی اصلا" غذای روسی هست و تو خونه ی بیشتر روس ها پیدا می شه. همراه سوپ خورده می شه، البته اگه محتویاتش برای غذا باشه. خمیرش هم به همین کلفتی توی عکس و شاید هم یه هوا بیشتر باشه. اگر بخواهیم داخلش گوشت بذاریم باید گوشت چرخ کرده رو با پیاز سرخ کنیم و بعد از اینکه حاضر شد داخلش تخم مرغ پخته خرد شده و جعفری خرد شده بریزیم. برای اینکه پیراشکی سیب زمینی درست کنیم سیب زمینی رو می پزیم و له می کنیم(مثل پوره) با پیاز داغ و کمی روغن مایع مخلوط می کنیم. چیزی که در مورد این دو نوع بالا خیلی مهمه اینه که نمک و فلفل مواد باید حسابی باشه. اگر هم بخوایم شیرینش کنیم که می تونیم داخلش مربا بریزیم و معمولا" خود روس ها بیشتر طرفدار مربای آلبالو هستن.
الآن که دیگه همه جور پیراشکی پیدا می شه و کم کم دیگه سمبوسه رو هم به جای پیراشکی به مردم می ندازن!

۲ نظر:

مطبخ شیما گفت...

سلام هیرسا جان
دلم خواست بد جور ،خیلی خیلی عالی بود مرسی گلمممممممممم

ناشناس گفت...

سلام خیلی خوشمزه به نظر میرسه میشه لطف کنی طرز تهییه شو برام میل کنی
bamzy_0098@yahoo.com