یکشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۷ ه‍.ش.

میکادو



من بعد از یک غیبت طولانی اومدم. البته نمی دونم باز کی بتونم پست بذارم ولی در اولین فرصت بعدی این کارو می کنم. توضیح این داستان غیبت رو بعدا" می دم. همه چیز الان قاطیه!

میکادو دستور های مختلفی داره. بعضی ها فقط توش شکلات می زنن. کلا" جزو شیرینی های خوش خوراکه. من پودر گردو و پودر بیسکویت رو با شکلات مخلوط می کنم و می زنم. نکته ی مهم میکادو اینه که نون هاش درست به هم بچسبه که موقع برش طبقاتش از هم جدا نشه. برای این کار هم با برس به نون ها عسل می مالم و بعد از اینکه لایه ها رو روی هم گذاشتم یک ظرف سنگین می ذارم روی لایه ی آخر و می گذارم توی یخچال تا خودش رو بگیره. وقتی سفت شد در میارم و شکلات روش رو می ریزم و دوباره می ذارم تو یخچال تا اون هم سفت بشه. وقتی حسابی خودش رو گرفت اونوقت با یه چاقوی دندونه دار تیز برش می دم.

‏ ۱ نظر:

مطبخ شیما گفت...

سلام هیرسا جون
مثل همیشه عالیییییییی،من خیلی این شیرینی رو دوست دارمممم،دستت درد نکنه عزیزم.
خیلی خوشحالم که برگشتییییی
مواظب خودت باش