۱۳۸۷ مرداد ۶, یکشنبه

اردور


در این روزهای گرم تابستونی بهترین غذا اردور و غذای سرده. من که اگه حتا زیر کولر هم باشم ترجیح می دم غذای سرد و مایعات بخورم. از دیگر خصوصیات اردور اینه که آدم می تونه در تزیینش خیلی تنوع به خرج بده. تزیین غذا، بخصوص شیرینی، کیک و اردور می تونه یکی از بهترین سرگرمی ها باشه. من که هر وقت مشغولش می شم دیگه از همه چیز یادم می ره. این سینی که تو عکس می بینید سالاد الویه است به اضافه ی رولت نان و پنیر و گردو. جای شما خالی، هر دوش هم خیلی خوب شده بود.

۱۱ نظر:

home loan گفت...

Who says NO?


home loan

sharoor گفت...

هيرسا جون سلام عزيزم.ميشه راجع به رولت نون و پنير و گردو توضيح بدي؟ اينكه نون از كدوم نوع هست؟ و اين كه سالاد اولويه رو توي چه نوني گذاشتي.
ممنون ميشم عزيزم.

Hirsa گفت...

دوست عزیز بزای رولت نون و پنیر و گردو از نان باگت استفاده می کنیم. مواد داخل هم شامل کره ی نرم، پنیر لیقوان رنده شده، گردوی چرخ شده، سفیده ی تخم مرغ پخته ی رنده شده و سیر له شده است که همه با هم مخلوط می شن. اونوقت درست از جایی که می خواهیم نان را رول کنیم زرده های پخته را آرام خرد می کنیم و بعد می پیچیم. باید رولت رو در یک تکه فویل بلند بپیچیم و چند ساعت در یخچال بمونه. بعد مثل رولت برش می دیم. سالاد اولویه رو هم رولت نکردم تو این عکس. با قاشق بستنی ریختم که گرد شده و گوجه فرنگی فیله شده و نگینی خرد شده روی هر توپ گذاشتم. امیدوارم که به دردتون بخوره.

سرآشپزان گفت...

سلام هیرسا عزیز
ممنون از حضورتان
در این سس روغن زیتون و سیر و بادام زمینی و سیر جای ثابت داره
معمولا این سس در ایتالیا بیشتر ین استفاده را با اسپاگتی داره اما برای غذاهایی دیگر نیز مورد استفاده قرار می گیره که حتما آموزش خواهیم داد دوست عزیز
همیشه موفق باشید[گل][گل]

سرآشپزان گفت...

سلام هیرسا عزیز
ممنونیم از حضورتان
در صورتی که نیاز به اطلاعات بیشتر در هر رابطه ای داشتید اگر بدانیم با کمال میل در خدمت شما هستیم
همیشه موفق باشید[گل][گل]

سمیرا.....رنگین کمان گفت...

سلام هیرسا جان
رولت نونی که درست کردی فوق العادست
خیلی ایده خوب و جالبی بود دستت درد نکنه خانومی
امیدوارم سفره وبلاگت همیشه پر و رنگی باشه.

مطبخ شیما گفت...

سلام هیرسا جون
خیلی ایده عالی هست عزیزم دستت در نکنه
عکسا هم خیلی هوس برانگیز و خوشگل بودن و با سلیقه چیده شدن

بانوی آشپزخانه گفت...

سلام خانومی ...ایده هات جالبن و قابل استفاده...یکی از دلایل محبوبیت خانواده اردور ها علاوه بر مواد تشکیل دهنده شون همین تزیناتش هست که شما معلومه که خیلی توش تجربه و سلیقه داری.دستت درد نکنه

rahgozar گفت...

salam
mishe khahesh konam raveshe tahiye shirini almaniye zibatoono baramoon bezarid?

kheili mamnoon

آشپزمدرن....شادی گفت...

سلام. خسته نباشی خانوم جون. اجازه هست لینکت کنم؟

Hirsa گفت...

دوست عزیز به زودی دستو شیرینی آلمانی رو حتما" براتون می زارم.