۱۳۸۷ تیر ۲۳, یکشنبه

تارت سیب


تارت یا پای سیب رو در مدل های مختلف درست می کنن. اصولا" سیب در شیرینی خیلی خوب می شه. تارت ها هم به عنوان دسر و هم به عنوان شیرینی استفاده می شن مخصوصا" این مدلش که یک خمیره است (یعنی روش خمیر نداره) و مواد رویه اش حالت خیسی بیشتری نسبت به پای دو خمیره داره. خمیرش که همون خمیر پای هست و برای روی سیب هم خامه و تخم مرغ و شکر را می زنیم و می ریزیم روش. در آخر کمی شکر رو با دارچین مخلوط کرده و روش می پاشیم. من که اینو خیلی دوست دارم.
من تا مدت ها نمی تونستم خمیر پای رو با وردنه باز کنم. هر وقت می خواستم این کارو بکنم خمیرم در کناره ها تکه تکه و پاره می شد. برای همین هم بهترین و راحت ترین راه برام این بود که یه دفعه خمیر رو بندازم تو ظرف و همونجا با کف دست بازش کنم و توی قالب جا بندازمش. یاد گیری بعضی چیزا هر چند خیلی کوچیک و پیش پا افتاده باشه برای آدم خوشاینده. آلان یاد گرفتم. جالبه که هنوز هم هر وقت این خمیر رو باز می کنم کلی ذوق می کنم.

۴ نظر:

مطبخ شیما گفت...

سلام دوست عزیز
خیلی ممنون که به ما سرزدید خوشحالمون کردید.
سایت خیلی عالی دارید موفق و پیروز باشید.
اگر موافق باشید من شما را لینک کنم

سمیرا....رنگین کمان گفت...

چه تارت خوشگلی درست کردی ای ول حالا تکلیف من چیه که هوس کردم یه برش از این تارت سیب بخورم؟
دستت درد نکنه.

سرآشپزان گفت...

سلام هیرسا عزیز
ممنونیم از نظر شما

دقیقا درست فرمودید، علت زمان ندادن برای پخت سیب بستگی دارد به نوع سیب و حتی منطقه ای که سیب در آن پرورش می یابد.
برای پخت سریع و صرفه جویی در انرژی می توانید سیب ها را خرد یا حلقه حلقه کنید و یا در مایکروفر بپزید.
حتی می توانیدمثل ما از سیب هایی که خیلی سریع نرم می شود، استفاده کنید.
Boskoop/ Elstar / Jonagold
سیب هایی هستند که خیلی زود نرم می شوند. اگر از این سیب ها برایتان مقدور بود تهیه کنید به مدت 15-20 دقیقه در 200 درجه سانتیگراد برای پخت کافی است.

همیشه موفق باشید[گل][گل]

سرآشپزان گفت...

سلام
خواهش می کنیم
شما هم همیشه موفق باشید[گل][گل]